"Στο φροντιστήριο όπου έμαθα πριν από 30 χρόνια να γράφω και να ομιλώ απταίστως την Αγγλική γλώσσα, φοιτά τώρα με επιτυχία ο δεκάχρονος υιός μου. Η ατμόσφαιρα παραμένει οικογενειακή, όπως και τότε, ενώ το ενδιαφέρον και η αγάπη για το παιδί και την μάθηση είναι αμείωτα. Η Διευθύντρια και ιδιοκτήτρια κυρία Βάκκα, αειθαλής και πάντα δραστήρια, επιβλέπει και εποπτεύει τα τμήματα, διασφαλίζοντας την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του φροντιστηρίου".
Διονυσία Παναγιωτακοπούλου
Δικηγόρος Πειραιώς
Τσιτσάνη 46- Γλυφάδα​ 

"Είχα προσωπικά την χαρά να είμαι μαθήτρια της κας Βάκκα πριν από πολλά χρόνια. Πάντα θυμάμαι τον ενθουσιασμό, την υπομονή και το ταλέντο που είχε να μας περνάει τις γνώσεις της. Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, έχω ένα ακόμα λόγο να είμαι χαρούμενη με τη γνωριμία μας. Η κα Βάκκα εξακολουθεί να βρίσκεται ενεργά στη ζωή μας, αφού είναι η Καθηγήτρια αγγλικής των παιδιών μου, που μαθαίνουν κοντά της να αγαπούν αυτό που κάνουν στη ζωή τους και να προσπαθούν γι’ αυτό.
Σας ευχαριστώ κα Βάκκα για τα όμορφα και δημιουργικά χρόνια της γνωριμίας μας."
Ελένη Μάσσιου – Σκορδίλη
Προϊσταμένη Τμ. Εξόδων Δ/νσης Οικονομικών ΟΤΑ

"Τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών Ν. Βάκκα, στη Γλυφάδα, εδώ και πολλά έτη εκπαιδεύουν γενεές μαθητών. Χάρη στο υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, τους απόλυτα καταρτισμένους καθηγητές, τις μοντέρνες και φιλικές μεθόδους διδασκαλίας, σε ένα ζεστό περιβάλλον, προσφέρουν όλα τα εφόδια για την εξέλιξη και αρίστευση των μαθητών.
Η ηγετική μορφή της κας  Αν. Βάκκα, με την πολυετή εμπειρία και τον ακέραιο χαρακτήρα, φροντίζει για την ορθή λειτουργία, ενώ παράλληλα παρακολουθεί προσωπικά την εξέλιξη κάθε σπουδαστή. Παροτρύνει, όχι μόνο στο μαθησιακό σκέλος και στην γνώση, αλλά και στην ανάπτυξη της πρωτότυπης σκέψης και δράσης, αυξάνοντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση και την απόδοση. Γνωρίζοντας την πολυετή προσφορά, τις επιτυχίες των φροντιστηρίων Ν. Βάκκα, αλλά και από προσωπική εμπειρία, θεωρώ ότι αποτελούν υπόδειγμα στον χώρο της εκπαίδευσης και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα."
Σπυρίδων Ζωίτσης
Ορθοπαιδικός-Χειρουργός, MD MSc

 "Εμπιστεύτηκα την εκμάθηση ξένων γλωσσών των παιδιών μου στο φροντιστήριο VAKKAS . Ήταν η καλύτερη επιλογή διότι η δουλειά που γίνεται είναι προσανατολισμένη στον στόχο, εξατομικευμένη στον χαρακτήρα κάθε παιδιού και φέρνει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα και επιτυχίες . Βασικός συντελεστής όλων αυτών η πάντα ακούραστη και γεμάτη ενέργεια κα Άννα Βάκκα, που με την πολυετή εμπειρία της και την αγάπη για τα παιδιά, διασφαλίζει την κατάκτηση  της γνώσης."
 Πόπη Νικολαΐδη – Αρβανίτη
 Εκπαιδευτικός ΠΕ – 2ο Δημ. Σχολείο Γλυφάδας 

 "Εμπιστευτήκαμε την εκμάθηση ξένων γλωσσών των παιδιών μας στην κ. Βάκκα. Αποδείχτηκε στην πράξη ότι ήταν μια σωστή επιλογή.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα και δημιουργικά χρόνια συνεργασίας."
Μανώλης Σκορδίλης
Αναπλ. Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α.

"Ευχαριστώ τα φροντιστήρια 'Βάκκα" για τις γερές βάσεις που μου έδωσαν στις ξένες γλώσσες και κυρίως στην Αγγλική, πολύτιμο εφόδιο για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία."
Γιώργος Αρεάλης MD, PhD, Cct (Tr. Orth.)
Consultat (Tr.+Orth) Surgeon
Upper limb specialist, East Kent University Hospitals, NHS Foundation Trust

"Ένα μικρό αγγλικό σχολείο με καλό όνομα και αξίες που δύσκολα βρίσκεις μέσα στην εποχή της τεχνολογίας! Κλασικά βιβλία, δυνατό κουδούνι, ολιγάριθμα τμήματα!!!
Η κυρία Βάκκα αγκαλιάζει με την εμπειρία της τα παιδιά και τις αδυναμίες τους!"
Ελίνα Κρανάκη , Μαμά  Νεφέλης Αρώνη.